SUPER ZBRITJE në NORA …market!

Super Aksioni është i vlefshëm prej datës 13 deri me 17 Maj në pikat tona në Vragoli dhe Klinë. Ju mirëpresim!

97070020_2932859493470080_1309760894074355712_o
96559588_2932859730136723_7154929840234168320_o
96860394_2932859583470071_1801854070479126528_o
97137648_2932859643470065_1889967953076551680_o
97329881_2932859840136712_3460947542617882624_o
previous arrow
next arrow

Shiko Fletushken ne PDF

https://qrcgcustomers.s3-eu-west-1.amazonaws.com/account6167720/7077893_1.pdf?0.27176646338373733

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *