SUPER ZBRITJE në NORA market!

Super Aksioni është i vlefshëm prej datës 05 deri me 09 Gusht, në pikat tona në Klinë, Vragoli dhe Istog.

Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *