SUPER ZBRITJE për festën e Kurban Bajramit në NORA …market!

Super Aksioni është i vlefshëm prej datës 27 deri me 31 Korrik në pikat tona në Vragoli dhe Klinë. Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *