Mirsevini ne Nora Market…

Abonohu

Abonohu me Email dhe merr njoftime rreth ofertave qe kemi pergatitur per ju

Loading

Contact

Adresa 1

Tel : +383 49 500 700
Zajm, Kline
Kosove , M9 32000

Adresa 2

Tel : +383 43 901 901
Vragoli, Fushekosove
Kosove , M9 100000

Orari i punes 
E Hene—E diele: 7:00AM–10:00PM

Keni ndonje pytje ose ndonje ankese na shkruani ketu .