SUPER ZBRITJE në NORA market!

🤩🕌Festo Fitër Bajramin me çmimet më të mira.

Super Zbritja është e vlefshme prej datës 05 – 10 Prill, në pikat tona në Klinë, Vragoli dhe Istog.

Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *